Testi Zone webmaili, võida iPod

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 203 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Mul on rõõm teatada, et peatselt on valmimas uus versioon meie veebipõhisest e-posti kliendist (webmailist) . Kuna selle töö- ja veakindlus on meile ja meie klientidele väga oluline, siis palume teie tähelepanu ja abi.

Aadressil https://webmail.zone.ee on kuni tuhandel esimesel soovijal võimalik meie uut webmaili testida.

Zone virtuaal- või privaatserverite kasutajatel tuleb webmail’i sisenemiseks sisestada oma e-posti aadress ja parool.

Nendel, kes kasutavad mõne muu teenusepakkuja e-posti teenust, tuleb sisestada oma teenusepakkujalt saadud kasutajanimi ja salasõna, kuid lisaks tuleb serveri nime reale kirjutada mail.zone.ee asemele oma teenusepakkuja IMAP serveri nimi ja hiljem võidakse küsida teilt ka e-posti aadressi.

Kõikidel testijatel palume vigadest, anomaaliatest, bugidest, turvaaukudest jms meid teavitada, kasutades selleks webmail’is olevat „Teata veast” vormi.

Nende vahel, kes aitavad meil webmaili paremaks teha, saates meile mõne vea kohta teavituse, loosime välja MP3 mängija iPod Nano (8GB, musta värvi) . Võitjaga võtame ühendust veateavituse vormi sisestatud e-posti aadressil ja tema nimi saab tõenäoliselt lisatud ka siia.

NB! Disclaimer: Palun pidage silmas, et tegu on hetkel “beta” produktiga! Zone ei vastuta mistahes tagajärgede eest, mis veebimaili testimisega teoreetiliselt kaasneda võivad. Vigade kohta teavituse saatnud inimeste e-posti aadressid jms andmed kustutatakse peale loosimist. Teie e-posti kasutajanime ning salasõna me ei salvesta.

Kommentaarid

3 kommentaari
  • Ja nüüd tuletame kõik meelde üht netiturvalisuse alustala ja põhitõde – OMA KONTODE PAROOLE EI ANTA MITTE KELLELEGI KOLMANDALE! Isegi mitte siis, kui see kolmas peaks lubama et seda halvasti ei kasutata.

  • Kujundaja kommentaar: ärge lõigake inimesi tükkideks. Tükkide asetamine läikivale pinnale ei parenda asja. Või seisab näitsik rinnuni piimjas vedelikus? Eniveis, hetkel on lk fookuses näitsik, mitte sisselogimise vorm, näpuga osutamine ei aita.

  • Õige. Vitaalse e-posti konto paroole ei tohiks teoorias välja anda isegi ühelegi TEISELE 🙂

    Pöörates tähelepanu meie disclaimerile oleks kõige turvalisem teha mingi test e-posti konto ning selle kaudu meie uut veebimaili testida.

Kommentaarid suletud.

Populaarsed postitused

CloudFest 2024: AI annab riistvarale uue hingamise

Ingmar Aasoja
Läinud nädalal istus Zone tiim lennukisse ja sööstis taaskord CloudFesti põnevasse maailma, et heita pilk veebimajutusteenuste arengusuundadele. Meie...

Zone+ WordPressi Assistent: kuidas AI abiga sekunditega veebileht luua

Jaanus Putting
See aeg on läbi, mil vajadus kodulehe järele tähendas telefoniraamatust või guuglist veebidisaineri kontaktide otsimist. Tõenäoliselt üks viimase...

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...