ZONE.EU keskkonnas uued tippdomeenid

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 180 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Järgneb kommertsteadaanne 🙂

Tänasest on ZONE.EU keskkonnas võimalik lisaks Euroopa Liidu tippdomeenile domeeninimesid registreerida ka 8-s populaarsemas geneerilises tippdomeenis.

Lisandunud tippdomeenid on:

  • COM
  • NET
  • ORG
  • ME
  • MOBI
  • INFO
  • BIZ
  • TV

Geneeriliste tippdomeenide toe lisandumine ZONE.EU keskkonda võimaldab ettevõtetel oma identiteeti internetis hallata senisest mugavamalt ja operatiivsemalt.

Domeenide registreerimise hindadega nendes tippdomeenides saate tutvuda aadressil https://www.zone.eu/hinnakiri

Maikuu lõpuni on COM, NET ja ORG tippdomeenides domeeninime registreerimine erakordselt soodne: domeeninime registreerimine aastaks maksab vaid 125 EEK!

Tuletame ühtlasi meelde, et EU tippdomeeni käivitamise kolmanda aastapäeva puhul on EU domeenide registreerimise ja pikendamise hind vaid 125 EEK, seda kuni Euroopa päevani 9. mail!

Ja lõpuks, uue võimalusena saab teenuste eest ZONE.EU keskkonnas tasuda ka krediitkaardiga. Krediitkaardimakseid töötleb turvaliselt Pankade Kaardikeskus AS.

Kommentaarid

11 kommentaari
  • Kas on loota ka PayPali maksevahendina kasutuselevõtmisest, millest siin räägitakse:

    hXXp://www.paypal-eesti.maksed.net

    • PayPali maksevahendina ei ole lähiajal plaanis toetama hakata. Kuna küsija on anonüümne ja mul on väike kahtlus, et küsimus ainult endale lingi saamiseks tehtud, siis mudisin veidi URL’i ära 🙂

  • Vastuseks “mitut domeeni” küsijale:

    Keeruline küsimus, seega algatuseks terminoloogiast Zone kontekstis.

    Konto on Zones kõrgeima taseme objekt, ühe konto all võib olla teenuseid nagu virtuaalserverid ja aliased (seega ka domeene) kokku kümneid või sadu. Ühe kontoga seotud virtuaalserverite ja aliaste arv ei ole hetkel minuteada rangelt piiratud. Seega piirab domeenide hulka konto all vaid kliendi soov maksta tema kontoga seotud teenuste hulga eest.

    Ilmselt ongi küsida tahetud seda, kui mitut domeeni on ühe virtuaalserveri küljes võimalik Zones ilma lisatasuta hoida.

    Hetkel on võimalik lisatasuta domeene virtuaalserveri külge aliasena lisada siis, kui need domeenid on EU lõpulised ja registreeritud ZONE.EU keskkonnas. Ülejäänud aliaste haldamise eest küsime me hetkel veel raha 50 EEK/kuu, sest selliste aliaste haldamine käis meil seni suures osas käsitööna ja neid küsiti ka suhteliselt vähe. Geneeriliste domeenide automatiseeritud haldamine võib selles osas suure tõenäosusega muudatuse tuua, aga ma ei oska täna veel öelda millal.

  • Rõõm näha, et kommentaariumis PayPal teema läbi käinud.

    Eks see PayPal tugi on jah otseselt seotud kasutajaskonna olemasoluga, mis Eestis on küll märgatavalt tõusnud viimasel ajal, ent pole siiski laialt levinud. Samas zone klientideks olevate inimeste hulgas on kindlasti PayPali kasutajaid rohkem kui “hallis massis”, mistõttu esimene kommentaar oli küsija poolt kahtlemata teemasse.

  • Enamus registrar’e pakuvad privaatset registreerimist, kuidas on lood ZONE’ga?

    • Hetkel Zone.eu keskkonnas sellist teenust tellida ei ole võimalik, sest võimaluse tekitamiseks on nõudlus liiga väike olnud.

  • Kas ZONE toetab ühe virtuaalsekonto all mitme kodulehe võimalust (mitu domeeni ja iga domeeni jaoks eraldi kodulehed, mitte alias)?

    • Alias võimaldabki juba ühes virtuaalserveris soovi korral mitut kodulehekülge teenindada, selleks tuleb vaid veidi rakendada elementaarsel tasemel HTML, PHP või mod_rewrite võimalusi.

  • Ja ühe konto all olevate eraldi virtuaalserverite kohta loe varasemat kommentaari ajatempliga “April 13, 2009 at 4:47 pm”

Kommentaarid suletud.

Populaarsed postitused

CloudFest 2024: AI annab riistvarale uue hingamise

Ingmar Aasoja
Läinud nädalal istus Zone tiim lennukisse ja sööstis taaskord CloudFesti põnevasse maailma, et heita pilk veebimajutusteenuste arengusuundadele. Meie...

Zone+ WordPressi Assistent: kuidas AI abiga sekunditega veebileht luua

Jaanus Putting
See aeg on läbi, mil vajadus kodulehe järele tähendas telefoniraamatust või guuglist veebidisaineri kontaktide otsimist. Tõenäoliselt üks viimase...

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...