Zone.ee ei ole katki :)

Kuuldused sellest, et Zone.ee on katki läinud, on täna õnneks liialdatud, aga vaatame, kas saame kaks kõrvuti pealkirja http://blog.tr.ee ‘sse .

 

Täna hommikul pani tähelepanelikum internetikasutaja ilmselt tähele, et suurem osa Eesti internetti ei võtnud 8.15 – 8.45 justkui pilti ette. Aarne jõudis isegi oma blogisse kirjutada, et Zone.ee on katki läinud .

Asi on proosalisem. Meie andmetel toimus täna hommikul Elioni Sõle tänava hoones kahjuks elektrikatkestus, mis jättis toiteta hulga sinna kogutud võrguseadmeid. Sealhulgas jäid toiteta ka osad meie peamise ühendusepakkuja Linxtelecomi seadmed.

Meie oleme loodetavasti oma elektriga müttamised selleks aastaks juba ära mütanud 🙂

Zone.ee on terve, punapõsine ja kasvab. Maimukesest peatselt ehk ilusaid pilte…

Autor: Ardi Jürgens

Infotehnoloogia entusiast. Zone Media OÜ juhatuse liige.