Uus Webmail on nüüd avalik

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 201 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

zone_webmail.jpgMeie uus Webmail on nüüd meie klientidele avalikuks tehtud ja asub aadressil https://webmail.zone.ee . Väike copy-paste vastavast uudisest järgneb:

Märkimisväärsemad uuendused, mille uus e-posti klient endaga kaasa toob järgmised

  • Lisandunud on uute keelte tugi. Esialgu on e-post veebipõhiselt kättesaadav kolmes keeles, nendeks on eesti, inglise ja vene keel.
  • Lisandunud on täielik tugi IMAP protokollile, sellest tulenevalt on nüüd võimalik omada nii oma arvutist kui ka veebikeskkonnast ühtlustatud vaadet oma postkastile.
  • Lisandunud on igakülgne tugi HTML vormingus kirjade koostamiseks ning lugemiseks.
  • Lisandunud on täielik tugi UTF8 kodeeringule, mis tähendab, et e-kirju kirjutada ja lugeda on võimalik ka eksootilisemates keeltes.
  • Oluliselt oleme parandanud kontaktide haldust, nüüdsest on võimalik kontakte mugavalt ka grupeerida.
  • Parandatud on kaustade loomise ja haldamise tuge.
  • Postkasti omanikul on võimalik kasutada kirjade saatmiseks erinevaid identiteete ja signatuure.
  • Sagedasti reisiv nimene saab kolme klikiga muuta Zone Webmaili ajavööndi samaks selle paigaga, kust ta hetkel Webmaili kasutab. Sellega jääb ära ebamugav kellaaegade vahel arvutamine ning tihtipeale ka nende vahel orienteerumisest tekkiv segadus.

Säilinud on kõik senised palju kiidetud ning nõutud funktsionaalsused, mida meie e-posti lahenduselt on harjutud ootama:

  • Kirjade saatmine eelnevalt defineeritud ajal (viivitusega)
  • Kirju on võimalik salvestada mustanditeks ning neid hiljem uute kirjade saatmisel põhjana kasutada
  • Säilinud on ka automaatvastaja seadistamise võimalus
  • Loomulikult on säilinud turvaline ühendus (HTTPS) Zone Webmaili ja kliendi brauseri vahel

Selleks, et üleminek uuele veebipõhisele e-posti kliendile oleks võimalikult mugav, oleme loonud vanast e-posti kliendist sätete ja andmete importimise funktsiooni. Sätete importimisel vanast veebipõhisest e-posti kliendist tõmmatakse senised saadetud kirjad, kontaktid ning signatuurid kõik uude keskkonda automaatselt ümber.

Võimaldamaks kõikidele kasutajatele mugavat ja rahulikku üleminekut uuele e-posti kliendile, on meie vanema põlvkonna keskkond jätkuvalt Internetist ligipääsetav aadressil https://data.zone.ee/mail/ .

Populaarsed postitused

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...

Nutikas Pilveserver: tark lahendus e-poe ja nõudlike veebiprojektide jaoks

Tanel Männik
Nutikas Pilveserver pakub nüüdisaegset ja kulutõhusat lahendust, mis ühendab endas paindlikkuse ja võimsuse, et rahuldada kõrge külastatavusega...

Kuidas me aita(si)me tuntud veebilehtedel suurema külastatavusega toime tulla

Digimaailmas on veebilehtede kiirus ja usaldusväärsus kriitilise tähtsusega. Ikka ja jälle oleme silmitsi olukordadega, kus kliendi käsutuses olev...