Zone+ tutvustus

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 156 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Õues võtab võimust kevad, mis looduses on uuenemise aeg. Käesolev kevad toob mitmeid värskeid suundi Zonesse ka sel aastal. Järgnevad nädalad saavad sillutatud uudistega, mis peaksid meie sõpru rõõmustama.

Täna tahan tutvustada üht meie värsket algatust, mis on hakanud juba oma esimesi vilju kandma.

Oleme sellele algatusele andnud sümboolse nime “Zone+” ja tahame selle raames märgatavalt lihtsustada inimestel Zone teenusplatvormi ja üldse interneti võimaluste kasutuselevõttu.

Tänaseks on Zone juba üle 11 aasta olnud Eesti turul kõige stabiilsema ja võimalusterohkema internetiteenuste platvormi võrdkujuks. Alati on aga ruumi arenguks.

Läbi aegade on meid veidi närinud asjaolu, et me pole suutnud pakkuda mitmete uute internetikasutajate küsimustele alati seda kõige lihtsamat ja kiiremat vastust. Toon ühe lihtsustatud näite:

Alustav ettevõtja esitab endale küsimuse “Kus ja kuidas saaksin ma luua oma ettevõttele kodulehe, et internetis kanda kinnitada?”.

Selle kaheosalise küsimuse esimesele poolele “Kus?” on Zone seni vastanud “Loomulikult Zones”. Meil on parim ja kompetentseim meeskond, parimad tehnilised ressursid jne.

Küsimuse teisele poolele “Kuidas?” ei ole me tihti suutnud anda sellist vastust, millega oleksime ise lõpuni rahule jäänud.
Meil on hulk häid ja edumeelseid tarkvaraarendajatest ning integraatoritest partnereid (https://www.zone.ee/et/firmast/koostoopartnerid/), kes on rehkenduse teise poole meie eest ära lahendanud. Seejuures oleme aga tundnud, et võiksime oma partnerite elu lihtsustada. Nüüd proovime seda teha.

Zone+ esimeseks projektiks valisime maailma populaarseima sisuhaldustarkvara WordPress.

WordPress on Zone+ esimene linnuke, kuna selle läbimõeldud arhitektuur, avatus, turvalisus ja võimalusterohkus on omadused, mida ise kõrgelt hindame ja just WordPressi kasutuselevõtuga on võimalik väga paljudel alustavatel internetikasutajatel oma esmased mured lahendada.

WordPress vastab väga lihtsalt sellistele populaarsetele küsimustele nagu “Kuidas luua oma ettevõtte veebilehte?”, “Kuidas luua oma blogi?”, “Kuidas alustada oma e-äri?” jne.

Seega saab küsimus “Kus ja kuidas saaksin ma luua oma ettevõttele kodulehe, et internetis kanda kinnitada?” endale terviklikuma vastuse “Loomulikult Zones ja WordPressi abil”.

Tänu Zone+ algatusele ongi nüüd võimalik vaid ühe nupulevajutusega paigaldada WordPress Zone virtuaalserveri haldusliidesesse. Oleme kandnud hoolt selle eest, et meie platvormil töötaksid sama lihtsalt ka WordPressi uuendamine ja laiendamine. See muudab nii internetikasutajate kui meie partnerite jaoks WordPressi-põhiste internetilahenduste kasutuselevõtu ja väljatöötamise senisest oluliselt mõnusamaks.

Zone+ ei lõpe aga sellega kindlasti, sest ka WordPress ei rahulda sugugi kõigi kasutajate soove ja vajadusi.
Oleme väga huvitatud kontaktidest Eesti veebitarkvara arendajatega, kellega koos välja töötada uusi ja innovaatilisi vastuseid internetikasutajate küsimusele “Kuidas?”

Kui olete huvitatud meiega koostööst, võtke ühendust aadressil info@zone.ee ja arutame, mida saaksime ühiselt ette võtta.

Populaarsed postitused

CloudFest 2024: AI annab riistvarale uue hingamise

Ingmar Aasoja
Läinud nädalal istus Zone tiim lennukisse ja sööstis taaskord CloudFesti põnevasse maailma, et heita pilk veebimajutusteenuste arengusuundadele. Meie...

Zone+ WordPressi Assistent: kuidas AI abiga sekunditega veebileht luua

Jaanus Putting
See aeg on läbi, mil vajadus kodulehe järele tähendas telefoniraamatust või guuglist veebidisaineri kontaktide otsimist. Tõenäoliselt üks viimase...

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...