Zone alustas Läti ja Leedu domeenide registreerimist

http://www.dreamstime.com/stock-image-baltic-states-map-image28192501Täna möödub 24 aastat päevast, mil Balti rahvad väljendasid oma vabadussoovi katkematus inimketis. Ligi veerandsajand hiljem oleme omavahel jätkuvalt ühendatud, aga nüüd juba fiiberoptiliste kaablitega. Lisaks seovad meid elavad majandussuhted, sest suur hulk Balti ettevõtteid tegutseb lisaks koduturule ka naabermaades ja märkimisväärne osa neist plaanib seda peagi teha.

Naabrite lähemale toomiseks, sõlmisime sel suvel registrilepingud nii Läti kui ka Leedu tippdomeeni registritega ja toome nüüd nende riikide digitaalsed identiteedid Eesti ettevõtjatele otse koju kätte.

Heale tavale vastavalt, oleme mõlemas tippdomeenis oma nime registreerimise protsessi ka automatiseerinud, mis tähendab kiiret registreerimist ja soodsamat domeeni registreerimise hinda.

Hindadest rääkides, arvestasime et seniste edasimüügihindadega võrreldes muutub Eesti turul Balti domeeni registreerimine kuni 13 eurot odavamaks. Nii Lätis kui Leedus domeeni soovivale ettevõtte tähendab see tänu Zonele 20 euroni ulatuvat kokkuhoidu, mis iga lisadomeeniga muudkui kasvab.

Eesti, Soome, Läti ja Leedu – kõik kaetud registrilepingute ja automaatse, 24/7 töötava, soodsa domeeni registreerimisega. Kes oleks osanud sellest 24 aastat tagasi unistada? 😀

Autor: Ardi Jürgens

Infotehnoloogia entusiast. Zone Media OÜ juhatuse liige.