PHP 7 (RC) annab Zone platvormil uskumatuid tulemusi

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 101 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

wp_bench

Kuigi PHP 7. stabiilse versiooni ilmumiseni on jäänud kuu või poolteist, on õige aeg hakata tegema ettevalmistusi üleminekuks.

Värskeima versiooni kasutusele võtmiseks on põhjust – nimelt oodatakse PHP pere pesamunalt 2x kiirusevõitu, võrreldes varasemate versioonidega. Meie testid, mille tulemus näha kõrvaoleval pildil, ületavad neid ootuseid.

Zone klientidel on võimalik juba täna PHP 7 RC3 (Release Candidate) versioon kasutusele võtta, muutes Minu Zone haldusliideses oma Virtuaalserveri seadeid. Soovitame siiski esialgu tutvuda PHP7-ga oma ettevalmistus- või arenduskeskkonnana kasutatavas alamdomeenis.

Selleks, et kasvatada inimeste teadlikkust uuest PHP versioonist ja pakkuda võimalust end 7. versiooni omadustega mugavalt kurssi viia, oleme SSH käsureal asendanud kasutatavad ‘php’ ja ‘php-cli’ käsud juba 7. versiooniga. Kes soovib, saab need käsud loomulikult asendada endale sobivama vanema versiooniga, kasutades selleks Bashi aliaseid.

Lisan siia ka märkuse, et korrektselt seadistatud ‘crontab’ kasutab virtuaalserveri peadomeeniga sama PHP versiooni, mistõttu SSH käsurea üleminek PHP 7-ndale versioonile perioodiliselt käivitatavaid töid ei mõjuta.

Kes tahab PHP 7 kohta täpsemalt lugeda, saab seda teha aadressil https://github.com/tpunt/PHP7-Reference

NB! Ühtlasi kasutan võimalust karjatada, et “PHP VERSIOON 5.4 ON ARENDAJATE POOLT HÜLJATUD, PHP 5.4 KASUTAJAD PEAKSID OMA VERSIOONI VAHETAMA UUEMA VASTU!”

Populaarsed postitused

Nutikas Pilveserver: tark lahendus e-poe ja nõudlike veebiprojektide jaoks

Tanel Männik
Nutikas Pilveserver pakub nüüdisaegset ja kulutõhusat lahendust, mis ühendab endas paindlikkuse ja võimsuse, et rahuldada kõrge külastatavusega...

Kuidas me aita(si)me tuntud veebilehtedel suurema külastatavusega toime tulla

Digimaailmas on veebilehtede kiirus ja usaldusväärsus kriitilise tähtsusega. Ikka ja jälle oleme silmitsi olukordadega, kus kliendi käsutuses olev...

Hallatud või halduseta platvorm: kumb vastab paremini sinu vajadustele?

Martin Kirs
ZoneOS platvorm on meie hallatavate teenuste alustala, sisaldades endas justkui mitme IT-spetsialisti pädevusi. Kuidas see platvorm on nii "nutikas" ja...

Zone Veebiakadeemia - lihtsad tööriistad kodulehega alustamiseks

blogi
Zone Veebiakadeemia uue hooaja värskeimas osas räägib Zone arendustiimi juht Ingmar kasulikest tööriistadest, mis aitavad sul hõlpsalt ja arusaadavalt...