Voog on värskem ja sõbralikum

Ardi Jürgens
Jaga:

Antud blogipostitus on 93 kuud vana ning ei pruugi olla enam ajakohane.

Voogi logo

Tükk aega pole kirjutanud meie hea partneri Edicy sisuhaldustarkvarast Voog.

Täna parandan selle vea, sest Voog annab põhjust endast kõneleda. Nimelt jõudsid Edicy-l mõne aja eest lõpule mitmed arendused, mis tõid endaga kaasa suuremaid ja väiksemaid uuendusi nii selle fantastilise tööriista välimuses kui ka “kõhus”.

Suuremaid muutusi on kaks.

Voogi kasutajaliides on senisest värskem. Peamenüü on muutunud kompaktsemaks ja lihtsamini hoomatavaks. Varem domineerinud ikoonidele on lisandunud rohkelt funktsiooni selgitavaid tekste, mis teeb veebilehe sisuelementide ning nendega seotud tööriistade leidmise palju mugavamaks.

Voog sisuhaldus

Teine uuendus puudutab lehe disaini ja küljendamise tööriista, mis pakub kombinatsioonis uute lehemallidega sujuvamat kasutajakogemust.

Enam ei pea tavakasutaja Voogiga kodulehe kujunduses muudatuste tegemiseks HTML-i, JavaScripti või CSS-i olemusse süvenema. Disainiga seotu on seetõttu palju lihtsamini muudetav.

Voogi arendajad ise ütlevad selle kohta nii:

“Muuhulgas on võimalik muuta terve veebilehe fonti ja kirjastiile. Samuti saab muuta kujunduse mõõtmeid — päise- ja sisualade laiust, peamenüü suurust, lisaks ka pisemaid detaile nagu tabelite piirjooned, vormide stiilid jne. Kasutaja jaoks lihtsasti mõistetavate menüüde kaudu saab kontrollida kogu lehe värviskeemi.”

Algajale kasutajale on äärmiselt oluline, et kodulehe muutmisega eksperimenteerimine on muudetud turvalisemaks ja tavainimesele sõbralikumaks. Muudatusi saab ükshaaval tagasi võtta või ühe nupuvajutusega terve kujunduse algseadetele lähtestada.

Seega, kui varem ei ole Voogi proovinud või on eelmisest katsetusest hulk aega möödas, tasub kindlasti uuesti proovida.

Voogi saab ühe nupuvajutusega oma kodulehel kasutusele võtta “Minu Zone” haldusliideses asuvas Zone+ rakenduste poes. Esimene kuu Voogi kasutamist on tasuta.

Rege rauta suvel!

Populaarsed postitused

CloudFest 2024: AI annab riistvarale uue hingamise

Ingmar Aasoja
Läinud nädalal istus Zone tiim lennukisse ja sööstis taaskord CloudFesti põnevasse maailma, et heita pilk veebimajutusteenuste arengusuundadele. Meie...

Zone+ WordPressi Assistent: kuidas AI abiga sekunditega veebileht luua

Jaanus Putting
See aeg on läbi, mil vajadus kodulehe järele tähendas telefoniraamatust või guuglist veebidisaineri kontaktide otsimist. Tõenäoliselt üks viimase...

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...