Amsterdamis majutatud serverid kolivad uude andmekeskusesse

Peeter Marvet
Jaga:

Kolimisega kaasneb katkestus kell 01-05 (Eesti aja järgi), kliendid keda see mõjutab said nädal tagasi e-postile ka vastava eelteavituse.

Kuna meie seni kasutatud Amsterdami andmekeskus hakkas kitsaks jääma, oleme umbes pool aastat plaaninud oma serverite kolimist uude andmekeskusesse.

Toide, võrguühendused ning osa võrguseadmetest on seal juba kohal ja testitud, 26. jaanuari varahommikul liiguvad ühest majast teise ka serverid, mida kasutavad Pilveserver PRO SSD kliendid, aga samuti oma asukohaks Amsterdami valinud Pilveserver VPS ja Virutaalserverite kliendid.

Kolimisega kaasneb ca 4h katkestus – aga nagu timelapse-videost näha, oleme me seda juba oluliselt suurema hulga serveritega harjutanud:

Zone teenuste olekut saab reaalajas jälgida status.zone.eu, samast saab ka tellida e-postile teavituse intsidentide kohta.

Uus asukoht Euroopa ühes kaasaegsemas andmekeskuses (Equinix AM6) tõstab meie süsteemide töökindlust, tagades kõrgendatud nõuetele vastavad toite- ja võrgulahendused, võimsama kliimatehnika ja kõrgema turvalisuse. Andmekeskuse sertifitseeringud hõlmavad nii ISAE 3402, ISO27001, ISO 140001, ISO 50001 kui ka PCI DSS standardeid. Mitmekordistub ka meie kohapealse andmesidevõrgu ühenduskiirus.

Kuna uues andmekeskuses avaneb meil võimalus paindlikumalt muuta olemasolevaid ning luua uusi teenuseid, siis oleme huvitatud ka teie ettepanekutest, soovidest ja tagasisidest – muuhulgas on uues kohas juba paigas esimesed Nutikad Privaatserverid.

Populaarsed postitused

CloudFest 2024: AI annab riistvarale uue hingamise

Ingmar Aasoja
Läinud nädalal istus Zone tiim lennukisse ja sööstis taaskord CloudFesti põnevasse maailma, et heita pilk veebimajutusteenuste arengusuundadele. Meie...

Zone+ WordPressi Assistent: kuidas AI abiga sekunditega veebileht luua

Jaanus Putting
See aeg on läbi, mil vajadus kodulehe järele tähendas telefoniraamatust või guuglist veebidisaineri kontaktide otsimist. Tõenäoliselt üks viimase...

Aegunud PHP on aegunud PHP

Hasso Tepper
Kui esimene tänapäevane PHP versioon 25 aastat tagasi avalikuks tehti, oli internet hoopis teistsugune. Nõudmised veebilehtedele olid tagasihoidlikud...

Zone Veebiakadeemia - kuidas end Internetis nähtavaks teha

blogi
Zone Veebiakadeemia uusima episoodiga hakkame tutvustama ägedaid Zone koostööpartnereid. Seekord on meil külas Nobel Digitali tootejuht ja partner...