ZONE.EU hakkab jagama tasuta domeene

Hea meel on teatada, et peagi algab eriline kampaania, mille käigus on aktiivsetel ZONE.EU keskkonna kasutajatel võimalik registreerida endale TASUTA kuni 10 EU domeeni. Kampaania raames läheb jagamisele kokku 700 tasuta EU domeeni.

Kampaania tingimused on järgmised

  • kampaaniast saavad osa võtta kõik, kelle ZONE.EU kontol on vähemalt 1 aktiivne EU domeen
  • kampaania algab 4. juuni keskpäeval (12:00) ning kestab kuni tasuta domeene jätkub, kuid mitte kauem kui 30. juuni keskpäevani (12:00)
  • sooduskampaania ei hõlma kampaania käigus registreeritud domeenide pikendamist järgnevatel aastatel

Kui kampaaniast soovib osa saada selline kasutaja, kes alles kampaania toimumise ajal registreerib ZONE.EU keskkonnas esimese domeeni, siis esimene domeen on talle tavahinnaga ning peale seda on võimalik temalgi osaleda kampaanias ja registreerida tasuta domeene.

ZONE.EU keskkonnas saab olema loendur, mis näitab, kui mitu tasuta domeeni 700’st on veel vabad

Käesolev pakkumine on saanud võimalikuks tänu 2008. aasta esimeses pooles toimunud EURid registripidajatele suunatud kampaaniale, mille käigus kogunenud “boonuspunkte” me oleme otsustanud oma kasutajatega sel moel jagada.

Author: Ardi Jürgens

Infotehnoloogia entusiast. Zone Media OÜ juhatuse liige.