Zone+Voog: põrgulikult hea kombo kodulehekülje valmistamiseks

voog-1Zone ei rahuldu kõigest veebimajutuse või domeenide registreerimise võimaluse pakkumisega. Ettevõtjatel on vaja enamat, et internet enda kasuks tööle panna. Täna tutvustan teile meie uut kaasosalist kogu maa internetiseerimisel. Saage tuttavaks, see on Voog.

Voog on kaheksa kreisit tartlast, kes valmistanud fantastilise kodulehekülgede loomise vahendi. Voog on võimalus väga kiiresti luua kaasaegse välimusega veeb ilma, et oleksid seest, väljast või piltidelt IT-teaduskonda näinud.
voog-screen-1

Zone Virtuaalserver ja Voog on dünaamiline ja kompromissitu lahingpaar. Seisame ühiselt selle eest, et klient, kes otsustab oma kodulehekülje valmistada Voo abil, saaks seda teha kaasaegseimal Zone serveriplatvormil ning kiireimatel serveritel.

Voo kasutuselevõtt on Zone Virtuaalserveri kliendile äärmiselt lihtne. Sisene juba tuttavasse “Minu Zone” juhtpaneeli ja Voog ootab paigaldamist Zone+ rakenduste seas (WordPressi, Magento jms populaarse tarkvara kõrval). Paar klikki ja tehtud ta ongi. Sarnaselt teistele Zone+ rakendustele, uuendatakse ja varundatakse Sinu Voog peale paigaldamist Sinu eest, automaatselt.
zone_plus_voog

Proovi Voogi juba täna! Lisa see mõnele oma alamdomeenile, avasta mida kaasaegne töövahend võimaldab ning kui kiiresti muutub sinu kätetöö internetis leitavaks.

Voog on Zone klientidele tasuta 30 päevase prooviperioodi jooksul. Edaspidi maksab see võileiva hinna ehk 4€ kuu (+km), mis lisatakse virtuaalserveri arvele. Peagi nõustud, need kaheksa tartlast on selle ausalt ära teeninud.

Autor: Ardi Jürgens

Infotehnoloogia entusiast. Zone Media OÜ juhatuse liige.